Код на продукта: Г005
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска за мама

Количество:


4.4 40

Искате ли да подчертаете колко специални са вашите дечица като си купите дреха с щампа с надпис "Горда мама на ...", като на празното място съответно трябва да са имената на децата ви? Ние от Смешки на Дрешки ви предлагаме на невероятно ниска цена този продукт, който пристига с много стил и с едно мило послание към тези, които обичате най-много.

Щампата

Щампата е в кафяво и розово, като цветовете предлагат удивителна издръжливост и неподатливост на изтъркване. Тя е изработена с много голяма прецизност и качество и ще остане непроменена дори и след многократно изпиране в пералнята с най-различни препарати.

Удобство и кройка

Дрехата е в подчертано спортен стил. Изключителната кройка наистина позволява много голяма свобода на движение. Дрехата е удобна за носене у дома, навън, във фитнеса и във всякакви обстоятелства, като във всеки един момент ще усещате колко е удобна и едновременно с това ще се наслаждавате на начина, по който деликатно подчертава фигурата. Това става тъй като кройката е леко стеснена в кръста, като това по никакъв начин не означава, че дрехата е тясна или неудобна.

Размери

Тениската се предлага в 4 различни размера - S, M, L и XL. Това покрива на практика голяма част от видовете телосложение, независимо дали става дума за по-фина и крехка жена или за дама с по-висок ръст и по-масивно телосложение. За да се спрете на идеалния размер дреха, ние бихме ви препоръчали да разгледате внимателно приложената към продукта таблица. В нея е описано детайлно какви точно размери се предлагат и какви са техните параметри.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук