Код на продукта: Г001
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска за баба с имената на внуците

Количество:


4.6 32

Дамската тениска с щампа с надпис "Баба глези и обича" с опция за изписване на имената на внуците е чудесен подарък, който да направите на баба си по всеки повод или без да има конкретен такъв. Тя може да се подари като основен подарък или в комплект с други изненади, а това може да стане по всякакъв повод, например рожден ден, имен ден, осми март, Коледа, Нова година, Великден и много други.

Щампа

Щампата е двуцветна - в розово и шоколадово. Тя има елипсовидна форма и е акцента на цялата дреха, която иначе би била съвсем обикновена бяла тениска. Ние от Смешки на Дрешки гарантираме, че ще станете много доволни от качеството, защото плата и щампата няма да се променят и захабят дори и след многократни изпирания.

Кройка

Дрехата притежава кройка, която наистина позволява много голяма свобода на движение и няма да ви ограничава по какъвто и да било начин. Кройката е едновременно удобна и шик, тъй като успява деликатно да подчертае фигурата по един много небрежен начин, но в същото време прикрива и мъничките недостатъци.

При поръчка

За да направите избор без да допускате грешка с размера, бихме ви препоръчали да отделите минутка за да се запознаете с точните параметри на дрешката, която сте избрали. В таблицата към всеки продукт са описани размерите на дрехата и какви са нейните дължина и ширина. Така вероятността да поръчате погрешен продукт на практика няма да съществува и ще останете много доволни от това, което сте закупили. Предлагат се 4 различни размера, които ще покрият голямо разнообразие от типове телосложение.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук