Код на продукта: 450
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Тениска - дамска "Баба на годината"

Количество:


4.6 32

Искате да изненадате баба за нейния празник? Ние от Смешки на Дрешки предлагаме един продукт с топ качество и на страхотна цена. Става дума за бяла тениска с пъстра щампа за баба. Дрехата предлага младежки дизайн, модна кройка и много високо качество, което със сигурност ще накара баба да хареса новата си блузка. Този подарък е подходящ за всякакъв повод, който може да варира от малък личен празник та чак до по-големи поводи като Коледа и Нова година.

Щампата

Щампата представлява надпис, който гласи "Баба на годината". Той е изработен в черен цвят и е обграден от венец от свежи цветя. Щампата е много издръжлива и устойчива на различни перилни препарати. Дори и след многократни изпирания ще се уверите, че цветът не е мръднал дори и на милиметър и изглежда все така свеж и запазен.

Удобство и комфорт

Тениската е изработена с много добре изразена спортна кройка, която гарантира постигането на максимално удобство и комфорт. За целта обаче не е достатъчна само кройката, но и материята. Тениската се предлага в два варианта. Първият е изработен от 100% чист памук, а вторият съдържа и 5% еластан. Това позволява да се получи по-приятно усещани при допир с кожата и чувството, че притежавате много по-скъп продукт.

Размери и поръчка

Тениската се предлага в размери S, M, L и XL. Това покрива доста широк спектър от телосложения и гарантира, че на практика всеки ще може да намери по нещо за себе си. Важен момент е при поръчка да обърнете внимание на това, че под продукта има таблица, която предлага подробна информация за всеки отделен размер и за това каква е неговата дължина и ширина.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук