Код на продукта: Г077
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска СКОРПИОН

Количество:


4.3 8

Ако търсите подходящ подарък за своя близка приятелка или за самата себе си, ние от “Смешки на Дрешки” винаги имаме по нещо, с което да ви изненадаме. Дамската тениска за момичета под знака на скорпион е подходящо решение, което носи усещане за качество и индивидуализъм.

Подходяща за носене навън и у дома, тази дреха е направена от висококачествен памук. Както си му е реда, тя съдържа известно количество еластан, който е добавен за да приляга дрехата по-добре към тялото. Кройката е женствена, но и изключително удобна за всекидневно носене.

Размери на тениската

На разположение са четири различни големини, които покриват основните типове телосложение на дамите. Те са съответно S, M, L и XL. От най-малкия до най-големия номер тениските варират в диапазон 10 см ширина и 3 см дължина.

За да направите по-лесно своя избор, под продукта ще можете да откриете таблица, която показва на какви параметри отговаря всеки един от размерите на дрехите. Това ще ви позволи да сравните с нещо, с което вече разполагате у дома.

Какво представлява щампата

Основният акцент на тази прекрасна дамска тениска е щампата. Тя е изработена в наситен розов цвят, който придава ясно изразена женствена нотка. Качествената изработка означава, че дрехата ще се запази в състоянието, в което сте я поръчали за дълго време.

Самата щампа е комбинация между текст и картинка. Надписът гласи :Когато скорпионът реши нещо и дяволът не може да го спре. Текстът е разделен на две части, между които е поставена голяма щампа на скорпион.

Вариации

Ако розовото не ви допада, тогава можете да поръчате и същия дизайн в черен цвят. Все пак, твърде вероятно е за някои скорпиони вероятно силата на черното ще бъде по-привлекателна от женствения полъх на розовото.

размери дамски
Свързани продукти
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук