Код на продукта: Г091
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска "Шейк от Рози"

Количество:


4.6 14

Нуждаете се от нещо свежо, забележимо и допълващо гардероба ви?! Искате да изглеждате ослепително, независимо от това къде се намирате?! Ние от Смешки на дрешки представяме на вашето внимание едно изключително текстилно произведение на изкуството, което е в готовност да ви превърне в модна икона и да ви накара да се чувствате също толкова неподправено комфортно. Дамска тениска "Шейк от Рози" е модел, в който си заслужава да инвестирате парите си.

Дамска тениска "Шейк от Рози" – какви са предимствата на този модел

Моделът е изключително красив и предпочитан, поради няколко основни причини. На първо място няма как да не посочим самата кройка. Ние ви предлагаме тази тениска в два основни варианта, според вида материали, от които бива изработвана. В едното предложение участва нисък процент еластан, което я прави по-прилепнала и нежно описваща прекрасния женски силует. Тя е силно предпочитана от дамите, които се гордеят с телата си и не се срамуват да ги показват.

Вторият вариант се изработва изцяло от памучен плат, което значи, че тениската ще пада свободно върху тялото, без да го очертава. Тя се превръща в страхотен избор за онези, които не са привърженици на силно прилепналите дрехи и залагат повече на комфорта, отколкото на самата суета.

Без значение какъв ще е изборът ви, то ние ви гарантираме, че няма да останете разочаровани от качеството на дамската блуза. Дори и след поредица от изпирания, тя ще се запази такава, каквато е била в деня на получаването й. Можете да бъдете сигурни, че щампата няма да избледнее, както и да се напука, нещо, което се случва при много други марки дрехи.

За изработването на шейка от рози използваме най-високия клас мастила, които тествани многократно, са доказали, че са напълно безвредни за вас. Дамска тениска "Шейк от Рози" е прекрасно допълнение към гардероба на всяка себеуважаваща се дама.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук