Код на продукта: Ж011
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Дамска тениска с щампа за Великден

Количество:


4.5 55

Искате ли да направите симпатичен подарък на ваша близка за Великден? Ние от Смешки на Дрешки имаме едно изключително добро предложение за вас. Предлагаме ви дреха за Великден, която можете да подарите на всяка жена, която държи на външния вид, независимо дали е майка, баба, сестра, леля или приятелка. Тениската съчетава много успешно топ качество на удивително ниски цени. Това ще ви позволи да купите наистина качествен подарък, но без да сте неразумни по отношение на финансите.

Какво представлява тениската?

Тениската притежава класическа кройка. Това я прави изключително удобна за носене всеки ден у дома на разходка, на пазар или пък във фитнеса. Тя има подчертан спортен стил и е идеална за активни жени, които обичат спорта и водят динамичен начин на живот.

Бялата на цвят дреха поставя акцента на пъстрата щампа, която е с подчертан великденски характер. В центъра на дрехата на лицевата страна е поставена щампа на великденски яйца в различни цветова, над които е изписано с големи букви "Христос Воскресе". Цветове като розово, зелено, синьо, оранжево и жълто се съчетават изключително успешно в една уникална игра на багри и нюанси.

Поръчвайте разумно

При поръчка разгледайте предварително таблицата с данни за тениската. Там ще откриете пълна информация за това колко е дълга в сантиметри дрехата и каква е нейната ширина, което доста често дава много по-добра представа от това просто да гледате номерацията. И все пак, ако знаете със сигурност какво ви е нужно, можете направо да поръчате модел S, M, L и XL. Тези четири размера на практика идеално покриват всички най-масови типове телосложение.

размери дамски
Свързани продукти
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук