Код на продукта: Г009
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска с щампа за Коледа

Количество:


4.5 28

Ако търсите удобно и практично облекло за коледните празници, ние от Смешки на Дрешки ще ви предложим нещо, което сме сигурни, че ще ви допадне. Тениската с надпис за Коледа е най-доброто, което можете да закупите за да изглеждате добре и за да се чувствате удобно по време на зимния празник. Дрехата е на много ниска цена, а качеството на плата е много високо. Така ще имате нещо много удобно, което да направи празниците по-приятни за вас.

Какво представлява тениската?

Тази типично спортна дамска тениска има класическа кройка. Тя е в бял цвят, средна като дължина и с къс ръкав, който покрива добре рамото, но в същото време предлага и доста добра свобода на движение. Деколтето също е средно като размер, а в талията има известно стеснение на кройката. Всичко това прави тениската много подходяща за всеки тип фигура, тъй като дизайнът и подчертава предимствата, но прикрива малките недостатъци на тялото.

Щампата

Щампата на тениската е с надпис "Нашата 1-ва Коледа заедно". Цветовете са зелено и червено, а текстът е изписан с 3 различни типа шрифт. Цветовете ще се запазят дори и след многократни изпирания, тъй като самата изработка е наистина много качествена. Тъй като тениската е иначе напълно едноцветна, ярката щампа влага дота усещане за баланс и настроение в цялостното излъчване на дрехата.

Размерите

Дрехата е налична при нас в 4 различни размера - S, M, L и XL. За да не допуснете грешка при поръчката, вие бихте могли да получите съвсем точна информация за това колко широка и дълга е тениската от таблицата, която е приложена непосредствено до всеки продукт при нас.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук