Код на продукта: Г012
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска с надпис в розово "Най-добрата ЛЕЛЯ"

Количество:


4.5 34

Ако ви предстои да присъствате на празник, на вашата леля, независимо дали рожден ден, имен ден, Коледа или Нова година, може би се чудите какво да подарите на тази толкова специална за вас жена. Със сигурност искате да я зарадвате и да и дадете нещо, което очевидно да бъде качествено и да знаете, че ще и влезе в употреба на ежедневна база. В същото време не желаете да сте неразумни в харченето на пари и предпочитате да сте внимателни какво купувате за да ви останат средства за личните разходи.

Ако разпознахте себе си в това описание, това означава, че при нас в Смешки на Дрешки ще намерите точно това, от което се нуждаете. При нас ще попаднете на цяла вселена от предложения за различни близки хора, за роднини и приятели, за Коледа, Нова година или Свети Валентин. Тук ще откриете топ качество на топ цени. А какво точно имаме за вас в този случа?

Подарък за леля

Дамската тениска с щампа "Най-добрата леля" съчетава удобство и изключителен дизайн. Дрехата е много подходяща за жени, които водят активен и динамичен начин на живот. Щампата е пъстра и наситена, а цветовете не се изтриват при пране. Кройката е подчертано спортна, което я прави подходяща за интензивно носене. В допълнение се прикриват малките недостатъци на фигурата и се подсилват нейните положителни страни.

Размери

Тениската е на ваше разположение в размери S, M, L и XL

Това означава, че на практика се покрива пълен спектър от типове телосложение. Ще намерите размери както за по-дребнички дами с фино и слабо телосложение, така и за по-едри представителки на нежния пол, при които се наблюдават по-пищни и богати извивки. При всички положения, тениската е създадена по начин, който максимално да подсилва всички предимства а фигурата и да неутрализира и заличава до колкото е възможно недостатъците.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук