Код на продукта: 369
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Дамска тениска с "Най-добрата майка и баба на света"

Количество:


4.6 33

Ако искате да направите подарък на вашата майка или баба, но не желаете да харчите твърде много, тъй като разполагате с наистина ограничен бюджет, тогава ние от Смешки на Дрешки можем да ви направим наистина много атрактивно предложение. Става дума за елегантна дамска тениска с надпис "Най-добрата майка и баба на света".

Дрехата притежава топ качество, което рядко може да е открие в търговската мрежа в наши дни. На фона на това, тя е с цена, която неколкократно отстъпва на цените на други сродни артикули по магазините. Тя е подходяща за подарък за Коледа, Нова година, Великден или за личен празник като имен ден, рожден ден или годишнина.

Щампата

На фона на белия цвят на тениската, щампата е изключително ярко открояваща се и напомня на печат. Тя е с красиво изписан текст, а около нея са поставени декоративни елементи, които единствено целят да направят дрешката по-привлекателна за около. Щампата е много устойчива на пране с различни перилни препарати и на ежедневна база, така че можете да очаквате да остане непроменена за много дълго време.

Удобство във всеки един момент

Със своя подчертано спортен характер, дрехата е изключително удобна и много подходяща за ежедневно носене. Тя е добър избор за спорт и за носене у дома, а също така и за случаите, в които просто човек просто иска да се поразходи със своя приятелка. Избирайки тази тениска за себе си или за своята майка или баба, вие залагате на удобство във всеки един елемент. Това е едно изключително съчетание между кройка и високо качество на материята.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук