Код на продукта: Г007
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска с надпис за леля

Количество:


4.7 27

Търсите ли специален подарък високо качество, който да изберете за следващия празник на своята леля? Ние от Смешки на Дрешки знаем о какво точно се нуждаете и бихме искали да ви го представим. Изключително стилната дамска тениска с надпис за леля е един продукт от най-високо качество, който е предлага на неустоимо ниска цена. Това се гарантира от подбора на най-качествени материали и от прецизната изработка, на която сме заложили.

Щампата

Щампата е с надпис "Най-добрата леля на света", а цветовете, които са подбрани са подобни на шоколадов и ягодов сладолед. Те са плътни, сладки и наситени, а енергията, която излъчват е топла и положителна. Цветовете няма да се изтрият дори и след многократно изпиране с различни перилни препарати, така че не бива да се притеснявате за това, че перете дрехата всеки ден или през ден.

Кройка

Кройката на дамската тениска подчертава всички силни страни от дамската фигура, като се поставя акцент на талията и раменете. Раменете изглеждат по-стройни, а талията, в резултат от леко стеснената кройка, изглежда по-тънка и стройна. Това се допълва от спортния дух на дрехата, която ви предлага изключителна гъвкавост и свобода на движение.

При поръчка

Препоръчваме ви когато изпращате заявка да не избирате единствено по номерацията, а в същото време да се запознаете и с големината на всеки размер тениска в сантиметри. В таблицата, която сме приложили към всеки продукт можете да намерите детайлно описание, което няма как да ви подведе. Дори ако считате за необходимо бихте могли да сравните параметрите на блузката с тези на дреха, която имате у дома и считате за удобна и отговаряща най-добре на вашите нужди.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук