Код на продукта: Г008
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска с надпис "Най-добрата МАЙКА"

Количество:


4.4 41

С наближаването на 8-ми март, на рождения ден на майка ви, или на друг празник, който е специален по някакъв начин за нея, може би започвате да се чудите с какво бихте могли да я изненадате и как да я зарадвате. Иска ви се едновременно да спестите средства и да направите подарък, който очевидно да има високо качество и добър външен вид. Ако в тези редове разпознахте себе си, тогава ние от Смешки на Дрешки имаме нещо, което е наистина много специално и ще ви свърши чудесна работа.

Дамската тениска с надпис "Най-добрата майка" е точно онова от което се нуждаете. Дрехата е наистина стилна и елегантна, но без това да я прави неудобна. В същото време тя е един продукт от топ качество, но се предлага на цена, която е неколкократно по-ниска от много други подобни предложения в търговската мрежа.

Как изглежда дрехата?

Тениската е много успешна като кройка, защото тя наистина успява да прикрие недостатъците на фигурата, подсилвайки и подчертавайки нейните безспорни предимства. В същото време е много удобна и подходяща за ежедневно носене, за спорт и дълги разходки. Тя се поддържа много лесно, а щампата в черно, оранжево и розово няма да се изтрие и износи с времето.

Размери

Дрехата е на ваше разположение в 4 различни размера, така че най-вероятно няма да се затрудните да откриете точно това, което ви трябва, независимо дали го купувате за жена с по-слаба или по-пищна фигура. Все пак преди да поръчате разгледайте таблицата, която сме поставили до всеки продукт. Така ще сте сигурни на колко точно сантиметра отговаря съответния модел кат дължина и ширина.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук