Код на продукта: Г013
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска с надпис "Най-добрата ЛЕЛЯ"

Количество:


4.4 37

Ако имате желание да направите малък жест към любимата си леля и ви се иска да и подарите нещо, което да я зарадва, тогава при нас в Смешки на Дрешки можете да откриете най-доброто решение. Тениската за най-добра леля ще реши проблема ви в търсене на висококачествен продукт за супер ниска цена. Тя ще ви спести търсенето и обикалянето по магазините, а ефектът ще е точно такъв, какъвто очаквате. Какво обаче представлява дрехата?

Щампата

Щампата гласи "Най-добрата леля", като текстът е изписан в черни букви на бледо оранжев фон. Надписът е украсен от екзотични цветя в нежен розов нюанс, декорирани с нежни зелени листчета. Тя е много качествена като изработка и гарантира да запази своята свежест и наситен цвят дори и след многократно изпиране с различни перилни препарати.

Кройка

Кройката е много успешни и име две предимства. Първо, заедно с високото качество на използваната материя тя предлага много силно и приятно чувство за комфорт и удобство. Второто, на което трябва да се обърне внимание е това, че леката извивка в кройката при талията подчертава предимствата на дамската фигура, правейки я по-елегантна и стройна, но в същото време се прикриват дребните недостатъци, които всички ние имаме.

Размери

Размерите на тениската са S, M, L и XL, което покрива много широк кръг от типове телосложения и фигури. За да не сбъркате размера при поръчка, ние предлагаме към всеки отделен аксесоар таблица с допълнителни детайли, които подробно обрисуват параметрите на всеки отделна дреха. Така ще сте сигурни колко точно ще бъде дължината и ширината на онова, което поръчвате.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук