Код на продукта: Г006
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска с надпис "Най-добрата БАБА"

Количество:


4.5 31

Ако на скъпата ви баба и предстои празник, независимо дали става дума за рожден ден или имен ден, Коледа или Великден, бихте могли да се доверите на нашия безкраен набор от ней-невероятни решения, които няма да ви разочароват. При нас в Смешки на Дрешки изборът е наистина много богат, а за всеки повод можем да ви представим куп различни дрехи с най-различни щампи и послания. Тениската за най-добрата баба е едно невероятно решение, което идва с изключително високо качество и цена, която е по-ниска отколкото можете да си представите.

Щампа и дизайн

Дрехата има изключително сполучлив дизайн и се радва на много висок интерес. С нея ще се чувствате комфортно и удобно благодарение на изключително сполучливата кройка, а качествената материя ще създава много приятно усещане при допир в кожата.

Кройката ще ви донесе не само приятно усещане за удобство, но и чувство за по-високо самочувствие, защото дизайнът на дрехата е специално създаден за да изчисти и оптически да коригира дребните недостатъци, правейки ви да изглеждате идеално.

Щампата е в два различни нюанса на розовото - наситено и нежно, които заедно създават една наистина много топла и сполучлива комбинация. Цветовете се допълват от надпис "Най-добрата баба", което създава стоплящ и емоционален ефект върху жената, за която е предназначена тази прекрасна спортна близка.

Размери и внимание при поръчка

Тъй като тениската се предлага в 4 различни размера и обхваща голям спектър от различни типове телосложения, вероятността да намерите точно това, от което се нуждаете е много голяма. За целта обаче е много важно да обърнете внимание на таблицата, която е поставена отстрани на артикула. Така ще можете съвсем ясно и лесно за разбиране да изберете точния размер, свеждайки вероятността за евентуална грешка до минимум.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук