Код на продукта: Г010
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска с Коледна щампа

Количество:


4.6 34

Ако искате да направите малък коледен подарък на жена, която обичате, тогава може би трябва да хвърлите едно око на нашето предложение за специална коледна тениска с пожелание за празника. Тя се предлага на топ качество и на невероятно ниска цена, което я прави едновременно подходяща за основен подарък, а също така и за допълнителен аксесоар, с който да допълните нещо още по-голямо.

Как изглежда?

Тениската е бяла на цвят със средно по размер деколте и къси ръкави. Тя е изключително практична и напълно съобразена с особеностите на женското тяло. Тя има подчертано коледен характер и лесна за забелязване щампа в червено и зелено. Щампата гласи "Тази Коледа ще бъде незабравима!", а цветовете са на тази вълна и преобладават зелено и червено.

Кройка и дизайн

Тази тениска изглежда напълно класическа, като съвсем леко и деликатно е съобразена с дамската фигура по отношение на своята кройка. Те е едва доловимо вталена в талията за да следва очертанията на женското тяло, а не да стои широка и раздърпана както би била в случай, че бе мъжки модел. Тя е създадена за хора, които водят много активен и динамичен живот, обичат да се разхождат и да спортуват.

Размери

Тази прекрасна тениска се предлага в четири различни размера - S, M, L и XL. Те покриват много широк спектър от типове телосложение и това ги прави подходящ избор за всяка една жена, без значение от това какъв е нейният ръст и дали е по-слабичка или пък с по-пищни форми. Препоръчително е при поръчка да обърнете малко повече внимание на това какви са параметрите на съответния размер. Това можете да видите много лесно в таблицата, която се прилага към всеки един отделен артикул.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук