Код на продукта: 432
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Коледна дамска тениска еленче с име

Количество:


4.5 36

Ние от Смешки на Дрешки имаме едно страхотно предложение, което съчетава топ качество и супер цени на едно място. Става дума за спортната дамска тениска с коледна тематика, която ще отговори дори и на най-високите изисквания за качество и външен вид. Можете да  закупите изключително изгодно за себе си или за подарък за вашата любима съпруга, приятелка, сестра, майка.

Какво представлява дрехата?

Дамската тениска има елегантна кройка, която примесва модерен и класически дизайн по един много елегантен начин. Блузката има малко по-свободно деколте, което я прави много подходяща за носене през горещите летни месеци. Същото се отнася и за плата, който позволява на кожата да диша и не я спарва дори и в най-горещите дни.

Друга особеност на тениската е, че тя е леко стеснена в талията, което прави фигурата да изглежда оптически по-издължена и стройна, но без да дрехата да бъде неудобна и стегната. Бялата на цвят тениска има за цел да постави акцента към щампата, която представлява коледно еленче.

На щампата са изобразени чифт кафяви рога на елен, кат на едното има поставена панделка. Има чифт очички и едно кръгло голямо червено носле. Има също така и опция за персонализация. Под щампата може да се постави името на жената, за която е предназначена дрехата. 

Размери

Тениската се предлага в 4 различни размера, обхващайки на практика всички най-разпространени типове телосложение и ръст. Съответно номерацията е S, M, L и XL. Към всеки продукт ще намерите таблица, която описва с точност какви са размерите на всеки един от четирите номера, като са описани както дължината, така и ширината на дрехата в сантиметри.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук