Код на продукта: Г086
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска PRINCESSES

Количество:


4.6 24

Какво ще кажете да се поглезите с една изключително нежна и красива тениска, която да се превърне в любима дреха за вас? Ние от Смешки на дрешки смятаме, че всяка една майка би желала да носи върху себе си дреха, с която ясно да заявява колко горда и щастлива е тя. Представяме на вашето внимание дамска тениска PRINCESSES, която перфектно подчертава силуета на нежните създания.

За да бъде леснодостъпна за всяка една себеуважаваща се дама, тениската се предлага в наистина разнообразни размери, които да паснат перфектно на вас. В случай, че изпитвате известна доза колебания и не сте сигурни за вашият номер, то бихте могли да си послужите с таблицата или да се свържете с представител от онлайн магазина, който да ви напътства и консултира.

Дамска тениска PRINCESSES – какво ви предлага този модел

Тениската е уникална, поради няколко основни причини. На първо място става въпрос за прекрасния дизайн, който по всичко личи, че няма аналог. Върху лицевата страна на дамската дреха са изобразени две нежни създания, демонстриращи най-силната и чиста любов, която може да съществува единствено между майка и дъщеря.

Освен това при направата на блузата участва единствено памучен плат, който е до толкова мек и приятен на допир, че още след първото обличане трудно ще можете да се разделите с новата си дреха. Мастилата, използвани при изработването на дрехата, са до толкова качествени, че дори и след поредица от изпирания, те няма да избледнеят и ще запазят наситеността си.

Дамска тениска PRINCESSES е съвършенство и вие трябва да я притежавате. Тя е подходящо също и за подарък, с който да зарадвате близък до сърцето си човек. Побързайте, защото количествата са ограничени, а емоциите, които ще изпитате след покупката, не могат да чакат!

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук