Код на продукта: Г090
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска "Божури"

Количество:


4.3 18

Дамите са онази част от обществото, която държи на това винаги да изглежда впечатляващо, независимо от повода. На свой ред, ние от Смешки на дрешки сме решили да откликнем на техните желания, представяйки им едно уникално и неповторимо бижу, което нарекохме Дамска тениска "Божури".

Моделът се ражда, благодарение на едни от най-стриктните и изумителни дизайнери, творили у нас. За изпълняването на този феноменален проект влизат в действие редица висококачествени памучни материали, които са в готовност да завладеят представителките на силния пол. Гарантираме ви, че тази дамска тениска няма как да остане незабелязана.

Дамска тениска "Божури" – защо трябва да я притежавате

Много от посетителите на онлайн магазина вероятно си задават въпроса защо точно в тази тениска да инвестират парите си и дали би се отчело като огромна дрешка ако без причина подминат продукта. Истината е, че този модел никога няма да бъде излишен в гардероба ви. Бялата основа в съчетание с нежните цветове, част от щампата, успяват да се впишат към почти всеки един тоалет, с който сте решили да се облечете.

Кройката е също толкова нежна, стилна и оформяща прекрасния женски силует. Тениската предлага ненадминати удобство и комфорт, заради които наистина си струва да инвестирате парите си. Освен това, ние ви гарантираме за качествената изработка и за това, че дори след многократни изпирания вашата нова и желана придобивка няма да промени вида  си и ще се запази такава, каквато е била в деня на нейното получаване.

Можете да я закупите за себе си и по този начин да се поглезите и да се погрижите за личното си самочувствие, както и с нея да зарадвате ваша близка приятелка, сестра , братовчедка или друга роднина. Моделът е подходящ за всеки един от сезоните, тъй като цветовете, сами по себе си, са достатъчно нежни и красиви.

Дамска тениска "Божури" е бижу, готово да украси всяка една дама!

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук