Код на продукта: Г092
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска "Орхидеи"

Количество:


4.5 10

Задавали ли сте си някога въпроса какво би оправило настроението ви в даден момент? Повечето дами решават, че храната е единственото оръжие, грижещо се за това да изпитат щастие, дори и за части от секундата, докато при други перфектният начин се изразява с покупката на някоя и друга нова придобивка. Не става въпрос за инвестицията на огромни състояния средства, за които да съжалявате след няколко часа, говорим за нещо далеч по-миниатюрно, а именно Дамска тениска "Орхидеи".

Симпатична дамска тениска "Орхидеи"

Тази дамска тениска е бижу, което задължително трябва да притежавате. Тя не просто е в състояние да ви накара да мечтаете, но също така с нея ще изпитате комфорт и наслада, за които дори не сте и подозирали. На никоя от представителките на нежния пол няма да и е излишно едно ново допълнение, което да украси иначе скучния гардероб.

Тениската е подходяща както за дамите, чиито вкус е далеч по-изчистен и семпъл, така и за онези, предпочитащи да изглеждат екстравагантно и зашеметяващо. Моделът е с перфектната кройка и успява нежно и деликатно да подчертае красивия женски силует, без да акцентира върху проблемните области, ако има такива.

За това несъмнено способстват материалите, използвани при ушиването на блузата. В единият случай в действие влизат памук и еластан, докато при другия активно участва единствено памукът. Вие сами решавате кой модел да изберете за себе си, спрямо това по какъв начин желаете да изглеждате, когато си облечете чисто новата и впечатляваща тениска.

В случай, че имате колебания или се притеснявате, че посочените размери се разминават със стандартните, то винаги можете да се свържете с представител от онлайн магазина и да изгладите недоразуменията.

Дамска тениска "Орхидеи" е перфектен избор както за подарък, така и за покупка, с която да зарадвате вас самите. Красивият дизайн е на лице, благодарение на най-високият клас мастила, използвани за направата на щампата. Избирайки този модел то вие си гарантирате, че няма да останете незабелязани!

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук