Код на продукта: Г073
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска с надпис " October girl "

Количество:


4.5 11

Ако искате да направите за своя близка приятелка оригинален подарък, тогава ние от “Смешки на Дрешки” ви даваме тази възможност, но не без да прибавим и голяма доза практичност.

Предлагаме ви елегантна дамска тениска с красива щампа и нежни цветове. Дрехата изглежда така, като че всичко в нея излъчва свежест, чистота и позитивна енергия, а удобството, което носи, трудно може да се опише.

Щампа и дизайн

Тази дамска тениска се отличава със своя оригинален и неповторим дизайн именно заради щампата. Тя е изработена много елегантно и с усет към детайла. Гарантира запазване на цвета и блясъка даже и след многократно изпиране.

Щампата представлява надпис, който гласи “October girl”. Той е позициониран на лицевата страна на дрехата и заема голям част от нея. Текстът е изписан в елегантен шрифт и в тъмни цветове, а в дясно от него  стилизирано красиво женско лице в лилаво, заобиколено от нежно розови цветя.

Материя и кройка - удобство на всяка цена

Тази стилна дамска тениска е направена от памук с най-високо качество. Дрехата е изработена с 5% допълнително съдържание на еластан. Двете материи се допълват до съвършенство, така че да осигурят максимално удобство.

Памукът позволява на кожата да диша, не позволява тя да се спарва и задушава, а както се знае, сухата и чиста кожа лесно остава здрава. Тениската е подходяща за ежедневно носене. Тя е идеалното решение за онези дами, които обичат активния и динамичен начин на живот.

Тя носи удобство и комфорт, които я правят подходяща както за носене у дома, така и навън за среща с приятелки. Кройката е максимално удобна, осигурява свобода на движение и възможност да се чувствате в топ форма във всеки един момент.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук