Код на продукта: 366
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Дамска тениска " Най-добрата майка на света"

Количество:


4.5 43

Тениската с щампа за най-добра майка е едно чудесно предложение, което ние от Смешки на Дрешки предлагаме с голяма увереност, че ще се хареса на всяка майка, трогвайки сърцето ѝ и стопляйки нейните чувства.

Дрехата е чудесен избор, който можете да направите винаги, когато търсите подходящ подарък за майка си, независимо дали става дума за малък жест без повод или пък когато искате да я изненадате за рожден ден, имен ден или друг празник.

Какво представлява тениската?

Тениската за майка е бяла на цвят и се предлага в един наистина елегантен и стилен дизайн, който ще допадне на всяка жена с вкус. Дрехата е украсена с елегантна щампа, която е отпечатана в много нежен розов цвят. Това създава усещане за женственост и нежност, а самата щампа е наистина много устойчива в резултат от ползването на висококачествени материали. На щампата пише "Най-добрата майка на света", а това е нещо, което всяка майка си мечтае да чуе от своите деца.

Оптимално качество, но на достъпна цена

Тази дреха се отличава с високото си качество, което може да получите за съвсем скромна цена. Дрехата наистина се предлага на цени, които в търговската мрежа се откриват трудно, а качеството на което се предлага тениската може да засенчи дори и продукти с 2 или 3 пъти по-висока цена от неговата. S, M, L и XL са размерите, които можете да намерите при нас, а за да не допускате грешки при поръчка, молим ви да обърнете внимание и на таблицата с размери, която ще видите до всеки артикул.

размери дамски
Свързани продукти
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук