Код на продукта: 367
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Дамска тениска "Най-добрата майка и баба на света"

Количество:


4.5 35

Ако искате да изненадате любимата си баба с подарък, който да я трогне и развълнува, бихме ви препоръчали да разгледате нашите предложения, защото ние от Смешки на Дрешки знаем от како точно се нуждае всеки човек.

В този случай бихме искали да ви представим тениската с щампа за най-добрата баба, която е подходяща за подарък за рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година, Великден и всеки друг повод, в който искате да изненадате баба. Съчетанието между ника цена и много високо качество е едно от големите предимства на това да купите подарък за дамата именно от нас.

Щампата

Щампата на тениската гласи "Най-добрата майка и баба на света". Тя е отпечатана изцяло в много нежен нюанс на розовия цвят. Текстът е изписан с елегантен шрифт, а около него са изрисувани декоративни орнаменти с изискани извивки. Щампата е много устойчива на редовно пране и дори след многократни изпирания, вие няма да забележите дори и най-малка промяна върху яркостта на щампата. Това е резултат от комбинацията между майсторска изработка и качествен подбор на всички бои, които се използват при щамповането.

Как да изберем идеалния размер?

Изборът на идеалния размер е нещо трудно и макар към всяка тениска да е описан нейния номер, потребителите често не могат да се ориентират добре в обстановката. За да ви улесним максимално, освен размерите S, M, L и XL, към всеки артикул ще видите и таблица която ще ви помогне да научите за точните параметри в сантиметри. След това само трябва да сравните цифрите с ваша дреха, чийто размер харесвате и считате за удобен и да поръчате това, от което се нуждаете.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук