Код на продукта: Г087
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска MOM of GIRL

Количество:


4.5 20

Искате ли да разнообразите гардероба си по нестандартен начин и да се сдобиете с перфектната тениска, която да носите с гордост и най-голямо желание? Представяме на вашето внимание един от неповторимите ни модели, които нарекохме Дамска тениска MOM of GIRL. Тази тениска е същинско произведение на изкуството, заради посланието, което носи. Моделът е до толкова нежен и красив, че едва ли съществува човек, който да не забележи това.

Дамска тениска MOM of GIRL – какви са нейните предимства

Сигурно ви е омръзнало да носите върху себе си скучните цветни тениски с еднообразни надписи по тях? Искате да се сдобиете с нещо ново, атрактивно и наистина очарователно, за което да не инвестирате огромна сума средства. Предлагаме ви да задържите вниманието си върху днешното ни предложение, което със сигурност не е за подценяване. Тази дамска тениска е в състояние да предизвика фурор, още щом я зърнете.

По-голямата част от лицевата й страна е заета от красива и неповторима щампа, която изобразява как една майка е сграбчила в прегръдките си своето малко момиченце. За да откриете по-голяма прилика с вас самите, то имате възможността да изберете цвета на косата на майката – той би могъл да бъде светъл или тъмен, в зависимост от това как изглеждате.

За направата на тениската сме използвали единствено памучни платове, които са толкова меки, фини и приятни на допир, че трудно някой би могъл да отрече това. Дори и след цял ден, прекаран с тази блуза, то вие няма да се чувствате отегчени от нейното присъствие. Тя успява да се превърне в любима дреха и да накара всяка горда майка да я обикне много силно.

Доверете ни се и ви обещаваме, че няма да съжалявате за избора си. Дамска тениска MOM of GIRL е перфектното допълнение към гардероба на всяка майка.

 

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук