Код на продукта: Г088
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска MOM of BOY

Количество:


4.4 9

Какво повече му трябва на човек, освен едно прекрасно момченце, което да държи в прегръдките си и човек, на който може да разчита във всяка ситуация. Ние от Смешки на дрешки ви представяме един уникален и неповторим модел, който вярваме, че няма как да остане незабелязан от почитателките на красивата визия.

Дамска тениска MOM of BOY - предимствата

Дамска тениска MOM of BOY е едно от нашите изкушения и вярваме, че дизайнът на блузата успява да докосне сърцата на огромен процент от майките и да ги накара да се замислят колко щастливи са те в действителност. Ние сътворихме за вас този модел с няколко опции, от които да се възползвате. Имате възможността да избирате дали майката да бъде с тъмна или светла коса, в зависимост от това как изглеждате вие самите.

Освен това ви представяме множество размери, сред които да посочите вашият номер. Ако изпитвате колебание или не сте сигурни какъв е размерът ви, то бихте могли да си послужите с таблицата, в която е описана всяка обиколка в сантиметри. Надяваме се това да ви бъде наистина от полза.

Дамска тениска MOM of BOY позволява да се съчетава изключително лесно, както с пола, панталонки, дънки, джинси, така и със спортни дрехи. моделът не е никак претенциозен, дори напротив. Кройката е класическа, пада нежно и ефирно върху тялото, без да подчертава неговите несъвършенства, ако въобще има такива.

Можете да ни се доверите, че при направата на дамската блуза сме си послужили единствено с най-високия клас памучни платове, които са толкова меки и приятни на допир, че само няколко секунди са ви напълно достатъчни, за да се влюбите в тях. При изработването на щампата и надписът сме си послужили с висок клас мастила, които са напълно безвредни. Цветовете няма да избледнеят, дори и след поредица от изпирания.

Дамска тениска MOM of BOY е перфектното допълнение към всеки гардероб!

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук