Код на продукта: Г071
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска със забавен надпис " Fabulous october girl "

Количество:


4.5 6

Ако искате да направите подарък на близка, която цените много, ние от “Смешки на Дрешки” имаме за вас едно изключително предложение, което съчетава супер качество и невероятна цена.

Става дума за удобната и практична дамска тениска в бял цвят с надпис "Fabulous october girl", с която можете да съчетаете подарък и комплимент в едно.

Изключителен комфорт

Тази прекрасна тениска не само пристига при вас в отличен външен вид, но тя носи и високо ниво на удобство и комфорт. Дрехата има кройка, която да ви подсигури максимално удобство за всекидневно ползване, но за да се чувствате отлично в тази дреха има и още нещо, което също е от значение.

Тук става дума за материята, която в случая е най-висококачествен памук. За да бъде усещането върху кожата още по-приятно, към памучната тъкан са добавени и 5% еластан. С тяхна помощ дрехата ще приляга изключително комфортно върху тялото.

Щампа с най-високо качество

Основен акцент, разбира се, е щампата. Тя представлява надпис "Fabulous october girl", който е разположен на цялата предна страна на дрехата. Текстът е изписан с красив шрифт в черен цвят, а в дясно от него има стилизирано женско лице в бяло, черно и червено.

Високото качество на щампата е гаранция за това, че дрехата ще запази своя отличен вид дори и след като е прана много пъти. Цветовете се запазват в първоначалния си външен вид, с дрехата ще продължи да изглежда като нова.

Размери и поръчка

Тази превъзходна дамска тениска се предлага в четири различни размера - S, M, L и XL. Всяка една жена може да намери подходящия размер дреха, независимо дали я поръчва за себе си или за подарък за своя близка приятелка.

За да направим това по-лесно за вас, под продукта сме поставили подробна таблица. В нея сме изложили параметрите на всяка една тениска. Тук можете да видите какви са точните дължина и ширина, както и да разберете каква е разликата между отделните номерации.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук