Код на продукта: Г074
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска черна тениска със забавен надпис " Fabolous october girl "

Количество:


4.6 9

Ако търсите стилна дамска тениска за себе си или за подарък, ние от “Смешки на Дрешки” имаме за вас едно наистина неустоимо предложение. Става дума за елегантна дамска тениска с надпис "Fabolous october girl", която можете да носите както у дома, така и навън.

Дрехата съчетава топ качество и супер цена, което днес се открива доста рядко. Материята е памук, който е допълнен от 5% еластан с цел да приляга по-елегантно върху фигурата.

Щампата на тениската

Щампата на тази стилна и модерна дамска тениска е изработена в бяло. Това е изключително елегантно решение на фона на черния цвят на блузката. Притежаваща едно леко доловимо ретро очарование, тениската напомня за 80-те години.

Надписът "Fabolous october girl" доминира цялата лицева страна на дрехата, а в дясно от него е стилизирано дамско лице, за което отново е използван бял цвят. Единственото, което нарушава тази черно-бяла хармония е червеният цвят на устните на изрисуваната върху дрехата красива жена.

Изработката е изключително качествена. Технологията, която се използва за направата на този тип щампа, предполага, че дрехата ще запази новия си и лъскав външен вид за дълго.

Размери

Тениската се предлага на ваше разположение в 4 различни размера - S, M, L и XL. За да бъде за вас поръчката по-лесна и за да се сведе вероятността за грешка до минимум, ние от “Смешки на Дрешки” сме поставили таблица под артикула.

В нея детайлно е описана дрехата, нейните параметри като дължина и ширина. Това ще ви позволи да закупите правилния размер, дори и ако не знаете кой точно е вашият. Винаги ще можете да сравните с някоя от дрехите, с които разполагате у дома и чиито размери ви устройват.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук