Код на продукта: 372
Наличност: В наличност
38.95лв.

Варианти за Дамска тениска + чаша с надпис "Най-добрата майка на света"

Количество:


4.4 44

Този комплект, който създадохме, е неустоимо предложение за подарък на вашата майка или съпруга. И точния момент за поднасянето му е именно 8-Март. Поднесете благодарността си към тях за любовта, грижата и всеотдайната подкрепа, която са ви оказвали и ще продължават да ви оказват за в бъдеще.

С този страхотен комплект ще успеете да ги накарате да се почувстват важни, обичани и ценени. Надписът на щампата гласи "Най-добрата майка на света". А не е ли това признанието, което иска да получи всяка една майка? Направете този жест към най-важните жени в живота ви. Те го заслужават.

Тениска с надпис

Предлагаме размери от S до XL. Гарантираме ви, че ще намерите подходящо предложение за всяка дама. Текстилът и кройката гарантират удобство и много комфортно усещан при носене на дрехата. Тя може да се превърне с любимото попълнение в гардероба на жена ви или на майка ви.

Мастилото на надписа е дълготрайно и ще се съхрани непроменено след множество изпирания, ако спазвате указанията за употреба, които ще ви предоставим.

Чаша с принт

Другият артикул е чаша със същия надпис. Вместимостта й е 300 мл и е изключително подходяща за чай или кафе. Може да се използва съвсем спокойно в съдомиялна и в микровълнова печка без това да деформира печата.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук