Код на продукта: 375
Наличност: В наличност
38.95лв.

Варианти за Дамска тениска + чаша с надпис "Кралица"

Количество:


4.5 37

Представяме ви очарователен комплект с красив принт подходящ за подарък на вашата половинка. Можете да я изненадате за 8-Март, имен и рожден ден, годишнината ви и други празници. Комплектът съдържа тениска и чаша с надпис "Кралица". Перфектната титла за любимата жена. Можете да я накарате да се чувства като кралска особа, ако и поднесете нашето предложение.

Тениска с надпис

Създадохме красив дизайн, който е съвършено съчетание на нежни елементи и надпис набиващ се на очи. Нека всеки знае, че това е вашата кралица и точно тя е заслужила и спечелила любовта ви.

Текстилът и кройката на модела ще доставят голям комфорт и удобство при носене на дрехата. Предлагаме размери от S до XL. Мастилото е издръжливо на пране и няма да загуби своята красота, ако се спазват посочените указания за употреба.

Чаша с принт

Чашата с надпис е с вместимост от 300 мл. С нея вашата любима половинка може с огромно удоволствие да пие сутришното си кафе или чай и да си спомня колко прекрасен жест сте направили за личния й празник.

Печата върху чашата е много дълготраен и няма да се деформира при използване на в микровълнова печка или в миялна машина.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук