Код на продукта: Г069
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска " Beautiful, Strong, Independent... "

Количество:


4.3 15

Ако сте изправени пред трудния избор да закупите подарък за своя колежка или приятелка или пък търсите нещо практично за себе си (защо не?), тогава ние от “Смешки на Дрешки” сме тук за да ви помогнем за нелеката задача.

На ваше разположение е една оригинална дамска тениска, която идва с топ качество и на супер цена. Независимо дали ще я закупите за себе си или за своя близка, тази дреха няма да ви разочарова, тъй като предлага всичко, което можете да очаквате от една лятна блуза.

С акцент на надписа “Beautiful, Strong, Independent”, вие правите не само подарък, но поднасяте и скрит комплимент на дамата, към която е насочен вашия жест. Текстът е изписан с червено, което подсилва посланието за красивата, силна и независима жена, към която отправяте този малък жест.

Размери за всеки

Тази изключително комфортна тениска се предлага в четири различни номерации - S, M, L и XL. Това прави възможно да намерите подходяща за вас големина, с оглед на това, че всяка жена има различна фигура и височина.

В малка, но подробна таблица под артикула, ние от “Смешки на Дрешки” сме добавили допълнителна информация, която да ви насочи към това какви са размерите на всеки отделен номер.

По този начин ще можете да поръчате по интернет, дори и ако не притежавате много опит в онлайн пазаруването до сега. Вероятността да сгрешите ще бъде наистина сведена до минимум.

Удобство преди всичко

Разбира се, удобството не се изразява само в подбирането на подходящите размери, но също така и в избора на подходяща материя. Памучните тъкани вече векове наред се считат да най-доброто решение.

Те носят приятно усещане на кожата. Позволяват ѝ да диша, като в зависимост от времето позволяват да се поддържа комфортна температура. Самото естество на плата го прави изключително подходящ за динамични хора, обичащи спорта и движението.

Добавката от еластан (приблизително около 5%) позволява да почувствате удоволствието от контакта на кожата с тази висококачествена материя. Дрехата ще приляга върху тялото ви много по-добре.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук