Код на продукта: Г031
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска "Аз обичам моето семейство"

Количество:


4.3 40

Тениската с надпис "Аз обичам моето семейство" е насочена към всяка жена, която иска да покаже своята обич на своите деца и на съпруга си. Какъв по-забавен и весел начин да сторите това? При нас в Смешки на Дрешки винаги има по нещо подходящо за всеки повод или за случаите, когато искаме да направим някакъв жест без да има повод. Блузката е идеалното решение, защото съчетава много високо качество на плата, прецизна изработка и това на фона на наистина много ниска цена.

Какво представлява дрехата?

Тениската е с класическа кройка, но с леки отклонения от напълно класическия дизайн. Тя е леко вталена в кръста, но все пак свободна, което помага да подчертаете предимствата на фигурата, но същевременно да прикриете и недостатъците. Дрехата е с по-голямо деколте, но не твърде широко, а ръкавите са къси, но не твърде къси за да придадат точното очертание на раменете. Цветът е бял, а щампата е в нежен розов цвят.

Качество на ниска цена

Когато стане дума за цена и качество, те рядко се съвместяват по оптимален за вас начин, но в този случай наистина имате голям късмет. Дрехата се предлага на смешно ниска стойност, а за сметка на това е изработена от материали с високо качество, които наистина предлагат надеждност и комфорт. Платът е чудесен като усещане при допир в кожата, а кройката предлага наистина високо ниво на свобода при движение. Това съчетание прави дрехата и чудесен избор ако искате да подарите нещо с високо качество на ваша близка, но не желаете да харчите прекалено.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук