Код на продукта: Г070
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска със забавен надпис " Always on top "

Количество:


4.5 14

Винаги е трудно да се направи качествен подарък когато някоя близка приятелка има рожден ден или друг повод. Хубавото е, че все по-често се опитваме да сме практични и да даряваме на близките си неща, които наистина да влизат в употреба.

Един чудесен пример е тениската "Always on top", която ние от “Смешки на Дрешки” ви предлагаме. Тя съчетава най-високо качество и неустоима цена, а самата блузка може да се носи както навън, така и у дома.

Щампата

Основен момент в тази великолепна дамска тениска е щампата. Тя е позиционирана  на предната страна на дрехата и заема почти цялата блуза. Картинката изобразява лице на красива жена, а до нея има надпис "Always on top".

Изработката е изключително качествена. Това се вижда още при първите няколко изпирания, след които дрехата се запазва в отлично състояние и без каквито и да било следи.

Високо качество и комфорт

Тениската предлага високо качество и комфорт на достъпна цена. Тя притежава кройка, която несъмнено ще направи носенето удоволствие за вас. Направена е по начин, който да удовлетвори дамите, почитателки на активния и динамичен начин на живот.

Дрехата е изработена от най-качествен памук. Това се счита за най-добрия избор за ежедневно облекло, тъй като се понася изключително добре дори и от най-чувствителните хора.

Да не споменаваме, че платът позволява на кожата да диша, което прави тениската идеална за носене дори и през най-горещите летни дни. Добавката от 5% еластан ще ви помогне да почувствате дрехата като специално създадена за вас.

Размери

Тениската е на ваше разположение в 4 различни размера - S, M, L и XL. За да бъде поръчката по-лесна и опростена, ние ви предлагаме малка, но изключително детайлна таблица под продукта.

Там ще можете да се запознаете с детайлите по отношение на номерацията. Ще видите каква е точната дължина и ширина на всеки отделен размер и е изберете най-точния номер за вас или за ваша близка.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук