Код на продукта: 297
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за "Честит Свети Валентин, тате!"

Количество:


4.5 37

Винаги е трудно, когато се опитваме да изберем подходящо облекло, с което да облечем бебчо за някой празник. И докато за дни като Коледа сме по-конкретни и знаем какво търсим като облекло, то има някои други празници, за които наистина не знаем какво да подберем и в края на краищата ни се струва, че сме лишени не само от идеи, но и от избор. Именно такъв празник е денят на Свети Валентин. Редно е да отбележим, че това не е само денят на влюбените, но е и ден, в който честваме обичта, която изпитваме към нашите близки хора. Но нека не се отклоняваме и да хвърлим един поглед на едно от нашите специални предложения за комфортно бебешко боди за Свети Валентин.

Как изглежда бодито?

Бодито с надпис "Честит Свети Валентин, Тате!" е едно от нашите, така да се каже, профилирани предложения, които имат за цел да спестят всички грижи и лутане по избора на облекло за февруарския празник. Бодито е с класически дизайн и можете да избирате измежду опция с къс и с дълъг ръкав. Щампата, която заема голяма част от лицевата страна на дрехата, е в преобладаващо сини цветове, което подчертава, че бодито е предназначено за момче. Дрехата е снабдена с копчета, които помагат за бързата подмяна на пелените.

Удобство

Тъй като говорим за детска дреха, нищо не е по-важно от удобството. Ето защо по отношение на материята ние от Смешки на Дрешки не правим компромис в избора на плат. Освен това, по отношение на кройката е постигнато максимално удобство и възможно най-голяма свобода на движение.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук