Код на продукта: 312
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за "Честит Свети Валентин, тате" боди с щампа в синьо

Количество:


4.6 37

Ако имате колебание в избора на облекло за детето по повод деня на Свети Валентин, знайте, че при нас в Смешки на Дрешки можете да откриете много интересни предложения по повод този празник в разгара на зимата. Бихме искали да ви представим специалното бебешко боди за момче с надпис и щампа, гласящи "Честит Свети Валентин тате!". Дрехата се предлага на изключително изгодна цена и съчетава оптимално удобство с качество и стилен външен вид.

Как изглежда?

Бодито за Свети Валентин е с класически дизайн и кройка. Това го прави подходящо за всеки повод, независимо дали у дома или за носене на вън, когато излизаме някъде с детето. Дрехата се предлага във варианти с къс и дълъг ръкав, като изборът зависи основно от вашите лични предпочитания, от това с какви други дрехи смятате да го съчетаете и разбира се - от температурата, която поддържате у дома. Дрешката е бяла на цвят, а щампата на лицевата страна е в синьо. Това подчертава, че бодито е предназначено за носене от момче. Освен това, в долния край на дрешката има поставени две копчета и специален отвор, които позволяват да подмените мръсните пелени само с няколко прости движения.

Размери

Бебешкото боди се предлага в 8 различни размера. Идеята ни е да покрием целия възрастов диапазон от 0 до 30 месечна възраст (тоест всички деца до 2 години и половина). Разбира се, важно е да избирате дрехата по-скоро по ръста на детето, отколкото по неговата възраст, защото всички деца се развиват с различна бързина.

Поддръжка

Бодито може да се пере с всякакви перилни препарати, като редовното пране и сушене няма да го повредят. Дори и след многократно изпиране, дрехата ще запази добрия си външен вид и качество. Щампата няма да избледнее, а материята няма да загрубее.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук