Код на продукта: 160
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Честит рожден ден Тати

Количество:


4.5 21

Няма по-невероятен подарък от появата на дете в семейството. Най-чистият, най-исканият и най-обичаният подарък. Това ни вдъхнови да направим този очарователен модел бебешко боди с надпис, който да обвържем по много интересен начин с родния ден за тати.

Очарователен жест

Убедени сме, че ако изберете това малко бижу, с което да облечете дъщеря си на празничния ден, вашия съпруг ще остане изключително изненадан. Развълнувайте сърцето му и му покачете любовта си към него по малко по-оригинален начин. Можете да персонализирате в много голяма степен бебешкото боди с надпис, ако ни позволите да щамповаме конкретните години, които навършва любимия тати.

В зависимост от сезона, през който се пада празника, можете да посочите с каква дължина на ръкавите да бъде бодито за бебе с надси. Можем да го изработим с дълъг ръкав за есента и зимата или с къс за пролет и лято.

Материята на артикула е изцяло натурална – чист памук. Тя ще даде на детето ви много голямо удобство. Използваме мастило, което е много висок клас и е абсолютно и категорично безопасно. Можете да съхраните наситеният цвят на щампата, ако се спазват точно указанията за употреба, които ще предоставим заедно с бебешкото боди с надпис.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук