Код на продукта: 110
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Честит Рожден ден, тати! С мама безкрайно много* те обичаме!

Количество:


4.5 57

Облечете детето си с това празнично бебешко боди с надпис "Честит Рожден ден, тати! С мама безкрайно много те обичаме!" и изненадайте мъжа си по много интересен и оригинален начин. Дрешката се предлага с къс или с дълъг ръкав, така че можете да поднесете подаръка си без значение през кой сезон от годината се пада празника.

Защо да купите боди за бебе с надпис?

Това моделче е много трогателен начин да изразите любовта си. Щампата му е специално създадена и насочена към празника на вашия съпруг. Посланието му по съвсем категоричен начин изразява чувствата ви и показва колко много държите на половинката си.

Ние се постарахме да ви предложим избор от 8 различни размера. Можете да закупите това бебешко боди с надпис, ако детето ви е на възраст от 0 до 2,5 годинки. Подробно разделение на номерацията ще намерите в табличка под самия артикул, където размерите са разделени според височината и навършените месеци на детето.

Материята на дрешката е от висококачествен памук, който осигурява абсолютен комфорт при допир с кожата. За отпечатването на принта избрахме мастило, което е напълно безвредно и няма да създаде раздразнение или зачервяване.

Наситените цветове на щампата – синьо, червено, оранжево, жълто и зелено няма да избледнеят след изпиране, при спазване на указанията за употреба, които ще ви дадем с бебешкото боди с надпис.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук