Код на продукта: 330
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за "Честит 8-ми март, мила мамо" - боди с щампа за 8-ми март

Количество:


4.5 31

Винаги е трудно да изберем подходящ подарък за любимата жена и поводът няма значение. Един от празниците, които объркват най-много мъжете 8-ми март. Причината за това е, че става дума за един наистина изцяло женски празник, който е много трудно да бъде разбран от мъжката половина от човечеството. По такива празници обикновено мъжете се питат "Какво да и купя? Дали ще я зарадвам или няма да ѝ направи никакво впечатление?". Ние от Смешки на Дрешки имаме едно чудесно предложение, което се надяваме и сме сигурни, че ще допадне на любимата ви. Защо не ѝ купите малка добавка към подаръка, а именно боди за вашето малко бебе, на което да пише "Честит 8-ми март, мила мамо!". Знаете ли колко много ще я трогне това?

Щампата

Щампата на бебешкото боди заема по-голямата предна част от дрешката. Тя е доминирана от цветове като червено, розов и шоколадово, допълнени от свежа нотка на зелено, което създава едно много приятно и свежо пролетно усещане. Шрифтът с който е изписан текста на щампата е много елегантен и именно той доминира дизайна на дрешката. Бодито е известно с това, че колкото и да го перете и сушите, щампата няма да се промени и на милиметър, като гаранцията, че ще запази първоначалния си вид е почти 100%.

Удобството

Дрехата е повече от удобна и това е абсолютен приоритет за дрехите на Смешки на Дрешки. Имайте предвид, че за бебетата това е най-важно, така е трябва да се гарантира със сигурност. Имайки предвид това, в кройката и дизайна е вложено много за да се постигне максимална свобода на движение. Освен това, да не забравяме и плата, който е изключително мек и приятен на допир.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук