Код на продукта: 664
Наличност: В наличност
20.95лв.

Варианти за Червено бебешко боди с народни мотиви "Рози"

Количество:


4.6 19

Ако желаете да направите на ваши близки с дете оригинален подарък, в Смешки на Дрешки предлагаме доста ексцентрични решения, на които всеки човек с повече вкус би се зарадвал искрено.

Сред най-необичайните идеи, с които можем да ви изненадаме е бебешкото боди с щампа с фолклорни мотиви. Бодито е класическо, но на лицевата му страна се поставя щампа с класическа българска украса.

Кройката

Подобно на всяка друга бебешка дрешка, особено боди, изключително много се набляга на класиката в кройката. Бодито е създадено основно за да бъде удобно и всички друго е второстепенно. Важно е това, че се осигурява много голяма свобода на движение за бебето, а при нужда да се подменят пелени не е нужно да се преоблича детето.

Удобството

Удобството е основа в създаването на детски дрешки. Това е най-важното когато става дума са покупка на нещо, което ще се носи от малки деца. Ето защо бебешките бодита, които ви предлагаме са най-вече удобни. Те се изработват от памук и са с много високо качество. Те са подходящи за чувствителната бебешка кожа и не причиняват алергии.

Поддръжка

Бебешкото боди е изключително лесно за поддържане. То се пере в обикновена перална машина на програма според случая, а перилния препарат можете да изберете според предпочитанията си за аромат и бранд.

Размери

Дрехата се предлага в различни размери, защото малките деца растат с голяма бързина. Размерите са през всеки 3 до 6 месеца, като най-големия е за деца на две години и половина.

размери бодита premium
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук