Код на продукта: 656
Наличност: В наличност
22.95лв.

Варианти за Черна детска тениска с народни мотиви "Две рози"

Количество:


4.5 13

Търсите интересен подарък за детенце, който да се хареса и на мъника и на неговите родители? Вероятността да ги изненадате и зарадвате с една такава детска тениска с народна тематика е много голяма. Освен оригинален подарък, тя е и доста практично решение и ще бъде много по-полезна от поредната играчка, която е твърде вероятно да остане захвърлена на заден план, недълго след отварянето ѝ.

Характеристика на модела черна детска тениска с народни мотиви с рози

Тениската е в черен неутрален цвят и с класическа детска кройка, позволяващи дрешката да бъде носена както от момиченца, така и от момченца.

Предлага се в размери:

  • 1-2 годинки;
  • До 3 годинки;
  • До 4 годинки;
  • 5-6 годинки.

Най-големият размер блузка се предлага в дълъг ръкав, а останалите – с къс ръкав. Най-долу ще откриете и съответна таблица с размери.

Красивата фронтална щампа с народен мотив, наподобяващ традиционна шевица с рози – символ на българщината и родолюбието – е това, което придава най-голяма уникалност на детската тениска. Червените и бели багри изпъкват контрастно на черния фон, осигурявайки красив акцент на дрешката.

Материята е нежна към детската кожа и осигурява устойчивост и при чести носения и изпирания.

Тениската с народен мотив като практичен и красив подарък за дете

Една детска тениска с къс ръкав никога не е излишна. А уникалната щампа с традиционни български мотиви прави тениската един наистина специален подарък. Подарете сантименталност, избирайки страхотната цена на тази тениска за деца с щампа с шевици.

размери детски
Свързани продукти
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук