Код на продукта: К040
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.5 29

Чашата на МАМА на ниска цена

Искате да подарите на майка си малък подарък без повод или искате да я изненадате за 8-ми март? Мислите си как да бъде нещо, за което да похарчите малко, но с което да я зарадвате истински, а не просто да отбиете номера? Ние от Смешки на Дрешки имаме едно много добро предложение, за което с голяма увереност можем да кажем, че доста ще се хареса на майка ви.

Външен вид

Тази чаша за кафе и топли напитки има елегантен класически външен вид. Тя има вместимост от 300 милилитра и разполага с изключително удобна странична дръжка, която позволява лесен захват. Тази чаша е отличен подарък, защото можете да сте сигурни, че ще се използва, а не просто да бъде оставена и забравена в някой шкаф.

Щампата

Щампата на тази чаша е изключително елегантна. Тя представлява надпис "мама", който е в нежен и топъл шоколадов цвят, като до надписа има и картинка на цвете. То има нестандартен вид и представлява роза със син цвят, което създава едно нетипично, но много фино съчетание.

Щампата е много издръжлива и можете да поставяте чашата в миялната машина, без това да ви тревожи и да ви кара да мислите, че цветовете ще се изтъркат. Подарявайки тази чаша, трябва да сте спокойни, че цветът предлага много голяма трайност.

Топли напитки

Чашата е много издръжлива дори и на напитки с изключително висока температура. Можете без проблем да сипвате в нея горещо кафе, което току що сте свалили от котлона. Освен това, няма никакъв проблем да запарите билков чай с вряла вода, тъй като чашата може да се справи с това без проблем. Искате да използвате микровълновата, няма никакъв проблем в това.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук