Код на продукта: К042
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.6 34

Подарък за мама с розов надпис "Най-добрата майка на света"​

Чашата за топли напитки с щампа за най-добрата майка е  едно специално предложение, което ние от Смешки на Дрешки имаме за вас. Тя предлага изключителна цена, стилен дизайн и топ качество, с които можете истински да трогнете скъпата си майка на 8-ми март или на друг неин празник.

Щампата на чашата

Акцентът на тази очарователна чаша за кафе пада върху нейната щампа. Тя е изработена в нюанси на шоколадово и нежно розово. Комбинацията, която е изключително женствена и деликатна, придава на чашата скъп и елегантен вид. Надписът гласи "Най-добрата майка на света", като се откроява много ясно на порцеланово белия цвят на чашата.

Дизайн и стил

Чашата се отличава с това, че притежава доста изчистени форми, които са лишени от всякакви претрупани и натруфени елементи. Формите са изключително нежни и гладки, страничните стени прави, а погледната отгоре тя е напълно овална. Има една странична дръжка, която е много удобна за хващаме, дори и когато в чашата има горещи течности.

Устойчивост

Говорейки за горещи напитки, трябва да кажем, че чашата е много издръжлива на висока температура. Тя без проблем може да устои на вряла вода когато искате да запарите чаша чай или на поставяне в микровълновата фурна когато ви се иска да затоплите останалото от сутринта кафе.

Естетика

Тази чаша за кафе и топли напитки е точно онази малка частица естетика, която с лекота може да окаже голямо влияние върху цялостния дизайн на кухнята. Ако се замислите, именно тези малки елементи са онова, което прави едно жилище истински дом.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук