Код на продукта: К042
Наличност: В наличност
11.90лв.

Количество:


4.6 34

Чашата за топли напитки с щампа за най-добрата майка е  едно специално предложение, което ние от Смешки на Дрешки имаме за вас. Тя предлага изключителна цена, стилен дизайн и топ качество, с които можете истински да трогнете скъпата си майка на 8-ми март или на друг неин празник.

Щампата на чашата

Акцентът на тази очарователна чаша за кафе пада върху нейната щампа. Тя е изработена в нюанси на шоколадово и нежно розово. Комбинацията, която е изключително женствена и деликатна, придава на чашата скъп и елегантен вид. Надписът гласи "Най-добрата майка на света", като се откроява много ясно на порцеланово белия цвят на чашата.

Дизайн и стил

Чашата се отличава с това, че притежава доста изчистени форми, които са лишени от всякакви претрупани и натруфени елементи. Формите са изключително нежни и гладки, страничните стени прави, а погледната отгоре тя е напълно овална. Има една странична дръжка, която е много удобна за хващаме, дори и когато в чашата има горещи течности.

Устойчивост

Говорейки за горещи напитки, трябва да кажем, че чашата е много издръжлива на висока температура. Тя без проблем може да устои на вряла вода когато искате да запарите чаша чай или на поставяне в микровълновата фурна когато ви се иска да затоплите останалото от сутринта кафе.

Естетика

Тази чаша за кафе и топли напитки е точно онази малка частица естетика, която с лекота може да окаже голямо влияние върху цялостния дизайн на кухнята. Ако се замислите, именно тези малки елементи са онова, което прави едно жилище истински дом.

Пишете ни във Фейсбук