Код на продукта: К045
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.5 49

Чаша за МАМА на ниска цена

Когато наближи 8-ми март или рождения ден на скъпата ви майка, обикновено започвате да се чудите с какво да я изненадате за празника. Иска ви се да бъде нещо не много скъпо, но не ви се иска да правите компромис и с качеството. Все пак става дума за близък човек, когото обичате. Ние от Смешки на Дрешки имаме едно предложение за вас - чаша за топли напитки с надпис "За най-добрата майка на света".

Какво представлява?

Чашата е подходяща за кафе, чай, какао, мляко и всякакви други топли напитки. Тя е бяла на цвят и има изключително изчистен дизайн. Формите са гладки и равни, лишени са от всякакви допълнителни и утежняващи детайли и елементи. Има една щампа в черен цвят и дръжка, която позволява да ползвате чашата дори когато течността в нея е много гореща.

Особености

Чашата за топли напитки с щампа за майка е с вместимост от 300 мл, което е една напълно стандартна големина за такъв тип чаша. Тя е изключително лесна за миене, като упоритите петна от чай и кафе се почистват с изключителна лекота, без значение от препарата който ползвате. Няма проблем да миете чашата както на ръка, така и в миялна машина.

Издръжливост

Чашата за кафе и изключително издръжлива на високи температури. Тя може да се поставя в микровълнова фурна, където да приготвите любимата си топла напитка без да се притеснявате, че това ще навреди на чашата. Освен това няма проблем да сипвате в чашата и вряща вода за запарване на чай.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук