Код на продукта: К041
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.5 44

"Най-добрата майка на света" чаша на ниска цена

С наближаването на 8-ми март или на рождения ден на майка ви, вие най-вероятно ще искате да и подарите нещо специално. Подаръкът може да не е скъп, но трябва да издава внимание, обич и да накарате майка си да почувства, че това не е просто подарък, а нещо специално за нея. Ние от Смешки на Дрешки имаме нещо специално за вас - чаша за кафе за майка с надпис "Най-добрата майка на света".

Какво представлява?

Чашата за кафе и за други топли напитки е изработена в бял цвят. Тя притежава изключително атрактивен дизайн, който ще я направи малък, но очарователен елемент от началото на деня на майка ви. С тази чаша тя може да се наслади на сутрешния чай, кафе, мляко или какао докато се радва на вниманието от ваша страна. Чашата е с идеална големина и има вместимост от 300 милилитра.

Изключителна устойчивост

Чашата за кафе притежава много голяма устойчивост на високи температури, което предполага, че тя ни най-малко няма да се повлияе от поставяне в микровълнова или при запарване на чай и поставяне на други горещи напитки в нея. Тя може също така без проблем да се мие в миялна машина, а упоритите петна от каче и чай много лесно ще се изчистят от полираната и повърхност.

Външни характеристики и параметри

Чашата има изчистен дизайн и гладки форми. Тя притежава една дружка и надпис в шоколадов цвят. Освен текста, щампата е декорирана с красиви нежни цветя, които придават изключително женствен дизайн. Важно е да се отбележи, че в резултат на своята висококачествена изработка, чашата няма да загуби от цвета на щампата и от първоначалния блясък.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук