Код на продукта: К052
Наличност: В наличност
15.00лв.

Варианти за Чаша за Иванов ден с послание

Количество:


4.5 32

С наближаването на Иванов ден, вие вероятно вече се чудите какво да подарите на колегата или на друг ваш близък, който носи гордото име. Ако разпознавате себе си в това, тогава ние от Смешки на Дрешки можем да ви бъдем доста полезни, тъй като предлагаме нещо съчетаващо супер цена и топ качество. Става дума за чаша с надпис за Иван, която ще се ползва всеки ден и ще заеме полагащото ѝ се място в празника на именника. Но тя е подходяща не само за имен ден, но и за всеки друг повод, който може да има човек, носещ това прекрасно име.

Дизайн

Чашата е класическа, но въпреки това се отличава със своя оригинален и стилен дизайн. Тя има загладени форми и е лишена от досадни утежняващи орнаменти и детайли. Чашата е в бял цвят и основната ѝ отличителна черта е щампата. Погледната от горе чашата е овална. Тя притежава и една много удобна за използване странична дръжка.

Щампата

Чашата се отличава по много свои качества, но най-отличителният и белег е щампата. Тя е изработена с нежни и успокояващи цветове, които преливат в различни нюанси на лилаво и зелено. Тя представлява образ на лъв, над който е изписано мъдро послание. То гласи "Името с чест и достойнство си носи". От другата страна на чашата е изписано единствено името Иван. Щампата е много издръжлива на миене и на миялни препарати, както и на поставяне в миялна машина.

Много издръжлива

Освен ако по невнимание не я изпуснете на твърда повърхност. Тази чаша е в състояние да понесе почти всичко. Тя е изработена с много високо качество и предлага толкова голяма издръжливост, че е трудно да си я представите. Позволява ползване в микровълнова, како и наливане на напитки с температура над тази на кипене.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук