Код на продукта: К051
Наличност: В наличност
15.00лв.

Варианти за Чаша за Иванов ден

Количество:


4.6 25

Ако ви се иска да направите на свой близък с името Иван оригинален подарък за неговия имен ден, тогава ние от Смешки на Дрешки имаме нещо интересно, което ще ви заинтригува. Предлагаме ви чаша с щампа с името Иван, която съчетава супер качество и достъпна за вас цена. Този подарък обещава, че ще подарите на хората, които обичате нещо, което наистина ще им бъде от полза, а не подарък, който да бъде бутнат и да остане неизползван в някой шкаф.

Дизайн

Чашата има класически дизайн и гладки очертания, а на едната си стена има странична дръжка, която е много удобна за хващане. Акцентът попада върху нейната щампа, която е изработена така, че да наподобява герб. Тя е черна на цвят и с големи букви е изписано името Иван. Освен името е добавен и надпис, който гласи "Чест и достойнство". Щампата е много издръжлива на изтъркване и ще се запази непроменена без значение колко време ползвате чашата.

Лесна за ползване

Тази чаша може да се използва без особени притеснения, защото тя е наистина много издръжлива на високи температури. Тя може да се поставя в микровълнова, а също така и да се поставят в нея врели напитки като току що кипнало кафе или пък вода от котлона за запарване на чай.

Лесна за миене

Чашата има много гладка повърхност, така че можете много лесно да я поддържате чиста. Обикновено чаят и кафето остават много неприятни лекета върху повърхността на съдовете. Тук това обаче няма да се случи, защото чашата е много лесна за почистване. Да не споменаваме и това, че е много издръжлива при поставяне в миялна машина.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук