Код на продукта: К050
Наличност: В наличност
15.00лв.

Варианти за Чаша за имен ден "Иван"

Количество:


4.6 24

Ако сте се впуснали в търсене на подарък за именния ден на някой ваш приятел или близък с името Иван, ние имаме нещо много подходящо. Чашата за кафе и други топли напитки с надпис "Иван" е идеална, като съчетава супер качество и много ниска цена. Можете да я използвате дори и като добавка към друг подарък, тъй като достъпната ѝ цена ще ви позволи това.

Щампата

Щампата на тази страхотна чаша за имен ден е изцяло в черен цвят. Тя е декорирана богати с най-различни елементи, като цялостният и дизайн наподобява на герб. В средата на всичко е поставен текст с името Иван, което подчертава, е чашата е със специално предназначение. Тя разбира се е подходяща не само за именни дни, но и за хора с това име като цяло.

Особености

Чашата притежава изключително изчистена форма. Тя е лишена от каквито и да било допълнителни детайли и орнаменти, които биха я направили по-нефункционална и утежнена. Тя е с вместимост от 300 милилитра, заоблена и гладка от всички страни, а също така и снабдена с една много удобна странична дръжка. Така ще можете да пренесете до другата стая чаша врял чай без той да пари на пръстите ви.

Устойчива

Чашата се отличава с това, че е изключително качествено изработена и по тази причина много устойчива. Тя може с лекота да се поставя в микровълнова фурна, тъй като е издръжлива на високи температури. Освен това, в нея можете да запарвате чай и да сипвате без никакъв проблем всякакви други много горещи течности. Чашата реагира добре дори и на вряла вода. Тази издръжливост на чашата я прави лесна за миене и в миялна машина.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук