Код на продукта: К027
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.5 50

Подарък Рудолф и надпис "Весели Празници"

Много често ни се иска да направим подаръци на много повече хора, отколкото възможностите ни позволяват. Ако това се отнася и за вас, ние от Смешки на Дрешки можем да помогнем с едно много атрактивно предложение. Чашата за кафе и топли напитки с коледна щампа е един чудесен вариант, с който да изненадате свои познати, например колеги в службата. Това може да ви помогне да купите качествен продукт, който обаче да струва съвсем малко.

Какво представлява чашата?

Тази чаша за кафе притежава класически дизайн и оформление. Тя има заоблени и загладени форми и освен това е много лесна за поддържане чиста, тъй като гладката и повърхност не позволява наслоявания и образуване на петна, което иначе е доста характерно за напитки като чая и кафето. Освен това, чашата разполага с една голяма и много удобна странична дръжка. Тя позволява лесно да консумирате от нея, защото ви дава добър захват.

Щампата е един от основните моменти при тази чаша и това е нещото, което я прави да изглежда много елегантна и свежа. Щампата представлява надпис "Весели празници", който е изработен с преобладаващо зелени и червени цветове. Има и още една щампа от другата страна и тя е на елена Рудолф. Щампата е много издръжлива на миене и гарантира дълготрайност на цвета.

Много устойчива на топлина

Нещото, което трябва да знаете за тази чаша е, че тя е наистина много устойчива на топлина. Тя е в състояние да издържи на високите температури по време на ползване на микровълновата фурна, а също така и на горещи напитки, мито директно сте свалили от котлона.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук