Код на продукта: К028
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.6 21

"Весела Коледа" с Рудолф - чаша

Искате да изненадате свой близък за коледните празници, но не знаете точно какво да вземете? Иска ви се да съчетаете използваемост, добър и атрактивен дизайн на това, което купувате, но да не пропускате и фактора достъпна цена? Тогава има вероятност да откриете при нас това, за което сте тръгнали. Ние от Смешки на Дрешки предлагаме всичко на куп в чашата с коледна щампа, която може да използвате като основен или допълнителен подарък.

Какво представлява?

Чашата притежава уникален и едновременно с това класически дизайн. Тя се предлага в класическа големина, която възлиза на 300 милилитра обем, което позволява да се използва за мляко, кафе, чай, какао и всякакви други напитки у дома. Тя изглежда добре и лесно може да послужи за декоративен елемент, който да допринесе естетика във вашия дом.

Щампата

Като основен акцент на тази чаша за топли напитки, щампата наистина хваща окото, както се казва. Тя представлява надпис "Весела Коледа", който е декориран с допълнителни елементи, наподобяващи коледни лампички. Освен това, от другата страна на чашата ще откриете щампа на елена Рудолф, който я прави подходяща като подарък дори и за деца.

Много качествена, здрава и надеждна

Сред многобройните качества на тази чаша за топли напитки няма как да не споменем и изключителната устойчивост, която тя притежава. Това позволява на чашата да се използва много интензивно, включително и да се поставя в микровълнова фурна и да се мие в миялна машина. Освен това, бихте могли да си запарвате чай в нея или да сипвате от кафето, което току що сте кипнали в джезвето. Независимо от температурата на напитката, чашата няма да ви разочарова.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук