Код на продукта: К004
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.5 33

Подарък чаша с надпис за мама

Тази елегантна и стилно изработена чаша с надпис и щампа за мама позволява да си спестите доста време и усилия в търсене на елегантен подарък за майка си за 8-ми март или за друг празник. Тя може да се подари и за рожден ден, за имен ден и по всеки друг повод, който можете да измислите. Ние от Смешки на Дрешки ви обещаваме, че чашата ще се хареса на майка ви, защото тя е един мил начин да изразите обичта си и да подарите нещо, което не просто да се постави в някой кухненски долап, а да се използва максимално.

Външен вид

Чашата за кафе е с класическа форма. Погледната отгоре тя е овална, а отстрани е с прави и равни стени. Това я прави лесна за миене и трудна за образуване и задържане на петна от кафе или чай. Тя притежава една много удобна странична дръжка, което улеснява използването дори когато течността вътре е гореща.

Щампата

Щампата на тази чаша е наистина много красива и майка ви просто ще се влюби в нея. Използвани са изключително приятни за окото нюанси на розовото, кат цветовете са съчетани много умело за да се създаде усещане за многопластовост. Щампата представлява сърца, върху които е изписано "Най-добрата мама на света". Цветовете на щампата гарантират дълготрайност и издръжливост. Дори и при използването на много силни препарати за миене на чинии и ползването на миялна машина, щампата ще се запази.

А какво трябва да знаем за устойчивостта на топлина?

Тази класическа чаша за топли напитки е кралица о отношение на устойчивостта на топлина и може лесно да се поставя в микровълновата печка. Тя е едно чудесно решение за всички, които обичат да сипват горещо кафе директно в чашата или да я използват за запарване на билков чай.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук