Код на продукта: К016
Наличност: В наличност
15.00лв.

Варианти за Чаша с надпис за дядо "Най-добрият дядо"

Количество:


4.5 38

Понякога може да бъде наистина трудно да изберем подарък за дядо и баба, защото разликата между поколенията не позволява да се доближим достатъчно до представите на прародителите за красота и естетика. Ние от Смешки на Дрешки обаче имаме за вас едно предложение, което може много да ви улесни във взимането на това решение.

Става дума за елегантна чаша за кафе с надпис за дядо, която съчетава супер качество и неустоимо ниска цена. Тя може да трогне дядо ви истински, а което е дори още по-важно, човекът просто ще я използва, а няма да я бутне в първия шкаф веднага след като си тръгнете от дома му.

Външен вид

Чашата за топли напитки притежава класически дизайн. Тя има вместимост от 300 милилитра, което я прави абсолютно средна като големина. Тя е с полирана и нежна бяла повърхност, която напомня за порцелан, а от страни, за да ви бъде по-удобно да я използвате, е добавена една голяма и лесна за хващане дръжка. Тя позволява да се използва и мести чашата дори когато в нея има много гореща напитка.

Щампата е акцентът на тази елегантна чаша. Тя е съчетание между различни нюанси на синьото и зеленото. Текст в син цвят гласи "Най-добрият дядо", а под и над текста е поставена декорация от стилизирани клонки. Щампата е много качествена и добре изработена, което позволява да запази цвета си за възможно най-дълго време.

Издръжлива на топлина

Тъй като това е чаша за топли напитки, тя е много издръжлива на високи температури. Освен че е подходяща за поставяне в микровълновата, чашата е издръжлива и на врящи течности, които могат да бъдат поставяни в нея в ситуации, в които искате да запарите чай например.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук