Код на продукта: К015
Наличност: В наличност
15.00лв.

Варианти за Чаша с надпис за баба в червено

Количество:


4.5 27

Ако искате да купите малък подарък на баба,ние от Смешки на Дрешки имаме нещо доста интересно. Чашата с щампа за баба е идеален подарък за всеки един празник, независимо дали става дума за Коледа, за Нова година, за рожден или имен ден, но също така и без повод, когато просто ви се прииска да предизвикате усмивка на нечие лице. Тази чаша предлага съчетание от много високо качество с наистина изключително ниска цена, която е трудно да се открие при толкова качествен продукт.

Щампата

Щампата на тази елегантна чаша за кафе е изработена с много вкус и с използването на специално подбрани цветове, които имат за цел да носят настроение и радост. Текстът гласи "Най-добрата баба на света" и е изписан в два различни нюанса оранжево, единият от които по-нежен и мек, а другият с портокалов оттенък.

Щампата е декорирана и с допълнителни елементи, които представляват цветя и папратови клонки. Цветята също са в оранжево, докато цветовете на клонките са зелени. Щампата притежава високо ниво на издръжливост и може да устои на редовно миене със силни препарати, включително и в миялна машина.

Много високо качество и издръжливост

Чашата се отличава не само с високо ниво на естетичност, но и с това, че е наистина много издръжлива на високи температури. Това от своя страна е много важно за такава чаша, защото все пак тя е специално създадена за пиене на топли напитки. Тя може да се поставя в микровълновата и също така няма да има проблем ако решите да си запарите чай с вяла вода в нея.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук