Код на продукта: К024
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.5 40

В търсене на подарък за близки, приятели и колеги за коледните и новогодишни празници, може би искате да съчетаете качество и добър външен вид на продукта с ниска цена. Но това може да се окаже по-трудно, отколкото някой може да предположи. И тъкмо в този момент се появяваме ние от Смешки на Дрешки с едно изключително предложение за вас. Защо не купите на приятелите и колегите чаша за топли напитки?

Основен или допълнителен подарък

Съчетанието между топ качество и супер цена ви дава възможност да прецените дали искате да купите чашата като основен подарък, за да направите малък жест за колегата на работа или искате да допълните по-голям и скъп подарък за ваш близък. Със сигурност цената позволява да избирате измежду двете възможности.

Какво представлява?

Чашата е бяла на цвят и има съвсем изчистен и опростен дизайн. Тя е декорирана с една изключително симпатична щампа, на която се вижда как дядо Коледа е застанал с главата надолу в комина и се е заклещил заради корема си. Шеговитата щампа е много качествено направена и освен забавна, тя е и много устойчива.

Издръжливост

Чашата е изключително издръжлива. Тя може да устои на много високи температури. Няма проблем дори ако се сипе вряща вода за запарване на чай например. В допълнение, тя може да се поставя безпроблемно в микровълновата фурна. Може да се мие и в миялна машина. Всичко това прави чашата изключително удобна за ползване, защото тя няма да бъде по никакъв начин уязвима към повреди, освен ако не я изпуснете или ударите по невнимание в твърда повърхност.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук